Dnes je tady pro vás Wüsthof Nůž na chléb 20cm Classic 4149 od oblíbené značky Wüsthof - tento artikl je v tuhle chvíli s extra slevou za 1849 Kč. Nabízíme nejlepší poměr cena výkon. A nejlepší na tom všem je, že při objednávce nad 1999 Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Udělejte si radost.
Nůž na chleba Classic 4149 od německého výrobce Wüsthof je důležitým pomocníkem v každé kuchyni. Jeho silná vroubkovaná čepel snadno naplátkuje jak tvrdé tak měkké pečivo bez toho, aby se mačkalo.
Nůž je kovaný z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli s tvrdostí 58 HRC a je dokonale vyvážený. Jeho ergonomická a proti nárazu odolná rukojeť je vyrobena ze speciální syntetiky a upevněna pevnými nýty. Střenka poskytuje prstům plnou ochranu.
Délka čepele: 20 cm
Materiál: ocel, syntetika
Záruka: 2 roky
Země výroby: Německo
![]() |
Nůž je kovaný z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli. Nůž je perfektně vyvážený. Pohodlná ergonomická rukojeť, odolná proti nárazu. Plná ochrana prstů. |
Vhodné do myčky: Doporučujeme šetrné ruční mytí. Při umývání v myčce nesmí nůž narážet ostřím do ostatních příborů či nožů.
Jak brousit nože pomocí ocílky?
Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte.
Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi ocílkou, brouskem na nože a brusným kamenem?
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Wüsthof nebo na podobné produkty dalších značek.