Prestižní Wüsthof Dreizack Solingen nůž GOURMET 20 cm od kvalitního výrobce Wüsthof - tento artikl pořizujte za výhodnou cenu 1299 Kč. Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Běží vám čas na BEZPLATNOU dopravu k objednávkám v hodnotě 1999 Kč a víc! Nakupování na internetu je tak opět výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.
Kuchařský nůž Gourmet 4562/20 od německého výrobce Wüsthof Vám pomůže s každodenní prací v kuchyni. Využijete jej na krájení, sekání nebo kostičkování různých druhů potravin. Nůž je nekovaný, čepel je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a je skvěle vyvážený. Disponuje syntetickou rukojetí, která je upevněna pevnými nýty.
Délka čepele: 20 cm
Materiál: nerezová ocel, syntetika
Záruka: 2 roky
Země výroby: Německo
![]() |
Vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Nůž je perfektně vyvážen. Rukojeť je upevněna pevnými nýty. Všestranný nůž pro každodenní použití. |
Vhodné do myčky: Doporučujeme šetrné ruční mytí. Při umývání v myčce nesmí nůž narážet ostřím do ostatních příborů či nožů.
Jak brousit nože pomocí ocílky?
Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte.
Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi ocílkou, brouskem na nože a brusným kamenem?
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Wüsthof nebo na podobné produkty dalších značek.