Dnes jsme vybrali: Wüsthof Dreizack Solingen 2 dílná sada řady CLASSIC+ brousek 4347 9608-5 od Wüsthof - toto zboží si můžete nechat doručit za úžasnou cenu 2999 Kč. Konkurenci sledujeme nonstop, abychom vám nabídli lepší ceny. Jakmile se vám zalíbí zboží nad 1999 Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude GRATIS. Jsme si jistí, že tohle ocení každý zákazník.
Sada Classic od německého výrobce Wüsthof je určena zejména pro začínají hobby kuchaře. Nože jsou kované z jednoho kusu z vysoce kvalitní oceli a jsou perfektně vyvážené. Jejich rukojeti jsou vyrobeny ze speciální syntetiky a upevněny pevnými nýty. Jsou erognomické a odolné proti nárazu. V sadě naleznete:
Brousek je vyroben z odolného plastu. Brousek obsahuje 2 kameny pro různé použití. Karbidový kámen pro hrubé broušení (1. stupeň) připraví vaše nože na finální jemné dobroušení keramickým kamenem (2. stupeň). Keramický kámen pak využijete pro pravidelné ostření čepelí nožů, kdy výsledkem budou opravdu krásně leštěné hrany, ostré jako břitva. Keramický kámen můžete použít i na zoubkované a vroubkované ostří.
Použití dvoustupňového brousku na nože Wüsthof je díky pohodlné a ergonomické rukojeti bezpečné a snadné.
Sada obsahuje:
1 x kuchařský nůž s délkou čepele 20 cm
1 x nůž na zeleninu s délkou čepele 10 cm
1 x dvoustupňový brousek na nože
Materiál: ocel, odolný plast, syntetika, karbid, keramika
Záruka: 2 roky
Země výroby: Německo
![]() |
Ideální sada pro začínající hobby kuchaře. Nože jsou kované z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli. Nože jsou perfektně vyváženy. Dva stupně broušení - karbidový pro hrubé a keramický pro jemné. Možnost brousit i vroubkované a zoubkované nože. Pohodlná ergonomická rukojeť, odolná proti nárazu. |
Vhodné do myčky: Brousek NE, umývejte pouze navlhčeným hadříkem. Nože doporučujeme šetrné ruční mytí. Při umývání v myčce nesmí nůž narážet ostřím do ostatních příborů či nožů.
Jednoduchý návod k použití:
1. Brousek položte na pevný stůl a jednou rukou jej pevně držte za rukojeť. Druhou rukou uchopte rukojeť nože.
2. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět) a to buď prostřednictvím karbidové nebo keramické drážky.
3. Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Tento postup doporučujeme opakovat alespoň 5x pro každý kámen a nebo vícekrát, v závislosti na stavu čepele.
4. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčkem vytřete do sucha. Ne oplachujte tekoucí vodou.
Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi ocílkou, brouskem na nože a brusným kamenem?
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v…