Tradiční bestseller, Salátová mísa Emile Henry hluboká fenyklová 17 cm 1,6 l značky Emile Henry - tento hit můžete získat s VIP slevou pro každého za 379 Kč. Dělá nám radost, že naše akce dělají radost vám! A co takhle doprava ZADARMO? Objednáte-li si nad 1999 Kč, neplatíte poštovné. Vy tak neplatíte nic navíc!
POPIS
Hluboká keramická mísa na salát od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Salátová mísa je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí.
Salátová mísa Emile Henry bude ozdobou vašeho prostřeného stolu. Můžete ji použít na přípravu a servírování ovocných i zeleninových salátů nebo na míchání těst a díky odolnému materiálu i pro zapékání v troubě. Průměr mísy je 17 cm, výška 10 cm a její objem je 1,6 l.
Průměr: 17 cm
Výška: 10 cm
Objem: 1,6 l
Materiál: keramika
Barva: fenyklová (hnědošedá)
![]() |
Mísa na salát je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům. Ručně vyrobeno. Krásný francouzský design. Ideální na servírování a přípravu salátů, míchaní těst atd. Vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnky, trouby i do myčky na nádobí. |
Vhodné do myčky: Ano
Vhodné do lednice: Ano
Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C
Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano
Vhodné do trouby: Ano do 270 °C
4 větší masitější rajčata, 2 koule mozzarelly, lístky čerstvé bazalky, mořská sůl, čerstvě mletý černý pepř, olivový olej a podávejte, balzamikový ocet
Postup:
Čtyři větší masitější rajčata a dvě koule mozzarelly nakrájejte na stejně silná kolečka. Střídavě je narovnejte na talíř, posypte lístky bazalky, posolte mořskou solí a čerstvě mletým černým pepřem, postříkejte olivovým olejem a podávejte. Případně můžete dochutit balzamikovým octem.
2 pevná jablka, omytá, 1 lžíce citronové šťávy, 1 stonek řapíkatého celeru, pokrájený, 4 lžíce majonézy, 2 hrsti vlašských ořechů, ledový salát k podávání
Postup:
Jablka nakrájejte nebo nastrouhejte a zalijte citronovou šťávou. Přidejte ostatní ingredience a důkladně promíchejte. Rozdělte na talíř na listy salátu a podávejte.
4 velká rajčata, 1 okurka, oloupaná, 1/2 červené cibule, na menší kousky, sýr feta (cca 85 g), 16 oliv kalamata, 1 lžička sušeného oregana, 4 lžíce řeckého olivového oleje, chléb pita k podávání
Postup:
Nakrájejte 4 velká rajčata, 1 okurku, oloupanou, a 1/2 červené cibule na menší kousky. Na kousky nakrájejte i sýr feta. Vše vložte do mísy, přidejte…