Logo
Ramequin Ø 9 cm

Ramequin Ø 9 cm, slonová kost - Emile Henry

169 Kč

Špičkové zboží, Ramequin Ø 9 cm, slonová kost - Emile Henry od předního výrobce Emile Henry - toto zboží si můžete nechat doručit levně za 169 Kč. Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Populární nabídka se vrátila, balné a poštovné nehradíte už u objednávek nad 1999 Kč. Vy tak neplatíte nic navíc!

Výrobce: 
SKU: 3289310210096
Do obchodu

Popis

Emile Henry

CZ_mikro CZ_dotrouby270 CZ_domycky CZ_Lednice CZ_mrazák 

POPIS

Zapékací miska Ramekin (ve francouzštině Ramequin) od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Zapékací miska je ideální na Crème brûlée, ale můžete ji použít i na další dezerty jako je např. Soufflé, čokoládový fondán, čokoládová pěna, crumble, panna cotta atd. a je vhodná i na přípravu slaných dobrot.

Zapékací miska Ramekin Emile Henry slonová kost 9 cm

Emile Herny je rodinná firma. Miska na Creme Brulée je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s netradičním tvarem. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Miska je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Průměr misky je 9 cm, výška 5,5 cm, a objem 0,15 l. Výhodou keramické zapékací misky je rovnoměrné vedení tepla a miska udrží pokrm dlouho teplý.

SPECIFIKACE

Průměr: 9 cm

Výška: 5,5 cm

Objem: 0,15 l

Materiál: keramika

Barva: slonová kost

Záruka: 10 let na výrobní vady

 VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Zapékací miska je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům.

Ručně vyrobeno.

Netradiční tvar, krásný francouzský design.

Miska Ramekin je vhodná do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku.

Ideální na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový fondán, slané pokrmy atd.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano

Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C

Vhodné do chladničky: Ano

Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C

Co je Crème brûlée

Crème brûlée je francouzský dezert, který se skládá pouze ze 4 ingrediencí. Na jeho přípravu vám bude stačit pouze kvalitní smetana ke šlehání, žloutky, vanilkový lusk, krupicový cukr a hnědý třtinový na flambování. Bude se vám hodit žáruzdorná zapékací miska zvaná Ramekin a flambovací pistole, která vám pomůže vytvoži na povrchu jemného dezertu křupavou krustičku z cukru.

Creme Brulee

Recept na Crème brûlée

250 ml 12% smetany, 250 ml smetany ke šlehání, 1 vanilkový lusk, rozpůlený a vyškrábaný, 4 žloutky, 70 g co nejjemnějšího cukru krupice + 8 lžiček na posypání (na posypání můžete použít cukr třtinový)

Postup:
1. Předehřejte troubu na 160 °C, horkovzdušnou na 140 °C.

2. Oba druhy smetany, vyškrábnutá vanilková semínka i prázdný lusk dejte do rendlíku a na mírném ohni pomalu prohřívejte těsně pod bod varu. Odstavte.

3. Žloutky a cukr utřete dohusta a dosvětla. Poté je zalijte ohřátou vanilkovou smetanou (lusk předtím vyjměte) a…

Parametry produktu

  • Název: Ramequin Ø 9 cm, slonová kost - Emile Henry
  • Cena: 169
  • EAN: 3289310210096
  • Výrobce: Emile Henry
  • Kategorie: Pečení | Zapékací misky a pekáče
Všechny produkty od výrobce

Podobné produkty

Další produkty od výrobce  

Zobrazit všechny produkty od výroce 
shopping-bag