Logo
Profi Cook Ponorný vařič Sous Vide SV 1126

Profi Cook Ponorný vařič Sous Vide SV 1126

2299 Kč

Velmi žádaný produkt, Profi Cook Ponorný vařič Sous Vide SV 1126 od výrobce Profi Cook - tento produkt máte po jednoduché objednávce v husté akci za 2299 Kč. Pozor, počet kusů na skladě může být u akčního zboží omezený, zajistěte si svůj kus včas. Utraťte minimálně 1999 Kč a DOPRAVU ZCELA ZDARMA máte v kapse. Vy tak neplatíte nic navíc!

Výrobce: 
SKU: 4006160011265
Do obchodu

Popis

Profi Cook

POPIS

Univerzální ponorný vařič SV 1126 od výrobce Profi Cook využijete při vaření metodou Sous-Vide, což je vaření při nízké konstantní teplotě, kdy je zachováno maximum chuti, vůně, šťávy a vitamínů. Tento vařič Sous Vide je přenosný, můžete s ním vařit v jakékoliv žáruvzdorné nádobě s výškou cca 18 cm. Vařič je vybaven multifunkčním LED displejem, který vám ukáže zvolenou teplotu, aktuální teplotu a časovač. Elektronický volič teploty je modře podsvícen a umožní vám nastavení teploty v rozsahu od 25 do 100 °C (po 0,1 °C)

Vařič má funkci udržování teploty, funkci automatického vypnutí při nízké hladině vody a lze použít jako jogurtovač. Konstantní teplota se udržuje díky preciznímu oběhovému čerpadlu a vodní cirkulace je 7 - 8 l/min. Dále vás potěší 99hodinový časovač a nastavitelný montážní klip. Vařič SV 1126 se snadno ovládá a čistí. Má dotykový ovládací panel. Tělo je vyrobeno z nerezové oceli a je opatřen ergonomicky tvarovanou rukojetí.

TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.

SPECIFIKACE

Příkon: 800 W

Napětí: 230 V

Frekvence: 50 Hz

Typ vařiče: ponorný

Rozsah teplot: 25 - 100 °C (po 0,1 °C)

Max. odchylka teploty: +/- 0,5 °C

Cirkulace vody: 7 - 8 l / min

Časovač: až 99 h

Materiál: nerezové tělo, odolný plast (úchop)

Barva: stříbrná, černá

 

Bannery_sous_vide_1

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

season   seal   simmer

Ochutit

  Zavakuovat   Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

 

 Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby…

Parametry produktu

  • Název: Profi Cook Ponorný vařič Sous Vide SV 1126
  • Cena: 2299
  • EAN: 4006160011265
  • Výrobce: Profi Cook
  • Kategorie: Kuchyňské spotřebiče | Sous Vide | Sous Vide přístroje
Všechny produkty od výrobce
shopping-bag