Logo
Omáčník s podšálkem MIKASA karamelová

Omáčník s podšálkem MIKASA karamelová

609 Kč

Hit poslední doby, Omáčník s podšálkem MIKASA karamelová od kvalitního výrobce Mikasa - tento artikl nakupujte po zlevnění za 609 Kč. Ceny a dodací lhůty tlačíme stále dolů. Pokud nechcete platit dopravu, stačí vytvořit objednávku v minimální hodnotě 1999 Kč. Už jsme vás přesvědčili, že tohle musíte mít?

Výrobce: 
SKU: 
Do obchodu

Popis

Mikasa

CZ_mikro CZ_domycky

POPIS

Omáčník od výrobce Mikasa je vyroben z odolného porcelánu v tmavě karamelové barvě. Omáčník má tvar kapky a jeho součástí je i podšálek. Ideální na servírování omáček k hlavním chodům, na sladké přelivy nebo na dresinky do salátů. Omáčník je opatřen praktickým uchem a výlevkou. Jeho rozměr je 16 x 10 cm a výška 9,4 cm. Omáčník i podšálek jsou vhodné do myčky na nádobí i do mikrovlnné trouby.

SPECIFIKACE

Délka: 16 cm

Šířka: 10 cm

Výška: 9,4 cm

Barva: tmavý karamel

Materiál: porcelán

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Omáčník je vyroben z kvalitního a odolného porcelánu.

Krásný lesklý design.

Praktické ucho a výlevka.

Součástí je podšálek.

Vhodný do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano

Domácí jogurtový dresink

RYCHLÝ JOGURTOVÝ DRESINK S BYLINKAMI

125 ml bílého jogurtu, 15 ml olivového oleje, 15 ml citronové šťávy, sůl, pepř, hrst čerstvých bylinek podle chuti

Postup:
Všechny ingredience smíchejte a nechte dresink vychladit v lednici. 

Podávejte jako dresink do salátu nebo k masu a hranolkům jako zdravější verzi tatarky.

TIP: Do tohoto dresinku můžete použít hladkolistou petrž, pažitku, bazalku, mátu, koprm, ale také česnek nebo jarní cibulku.
Zdroj receptu: http://www.stobklub.cz/recept/58091/sru/

HOUBOVÁ OMÁČKA K MASU

30 g másla, 1 najemno nasekaná středně velká cibule, 1 prolisovaný stroužek česneku, 200 g drobných žampionů, 125 ml suchého bílého vína, 150 ml smetany ke šlehání (33%), 150 ml smetany na vaření (12%), sůl, pepř

Postup:
1. Na středním plameni rozpusťte na pánvi 30 g másla.

2. Orestujte najemno nasekanou středně velkou cibuli a hruba pět minut ji míchejte a smažte (do změknutí). 

3. Přidejte prolisovaný stroužek česneku a 200 g drobných žampionů (nejlépe hnědých) nakrájených na tenké plátky. Promíchávejte 3 - 4 minuty, aby houby změkly.

4. Přilijte suché bílé víno, přiveďte vše k varu a stáhněte oheň. Nechte 2 - 3 minuty probublávat.

5. Pak vmíchejte obě smetany a opět přiveďte k varu. Nechte zlehka 10 minut vařit, aby se omáčka zredukovala na polovinu.

6. Osolte, opepřete podle chuti a podávejte k masu.

TIP: V sezóně vyzkoušejte omáčku z hřibů.
Zdroj receptu: www.apetitonline.cz

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Mikasa nebo na podobné produkty dalších značek.

Parametry produktu

  • Název: Omáčník s podšálkem MIKASA karamelová
  • Cena: 609
  • EAN:
  • Výrobce: Mikasa
  • Kategorie: Stolování | Doplňky pro stolování
Všechny produkty od výrobce

Podobné produkty

Další produkty od výrobce  

Zobrazit všechny produkty od výroce 
shopping-bag