Právě je za dobrou cenu Nálevka na víno se zátkou Vino, WMF od společnosti WMF - toto zboží si můžete objednat v bombastické akci za 519 Kč. Vybírejte to nejlepší u nás. Utraťte minimálně 1999 Kč a DOPRAVU ZCELA ZDARMA máte v kapse. Nakupování na internetu je tak opět výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.
Výlevka na víno s uzávěrem z kolekce Vino od výrobce WMF je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi a má krásný moderní vzhled. Výlevka umožní pohodlné nalévání vína do sklenic, aniž by víno ukapávalo kolem. Uzávěr nálevku vzduchotěsně uzavře, což umožní pohodné uzavření láhve. Výlevka se zátkou je vhodná do všech běžných hrdel lahví. Můžete ji mýt v myčce na nádobí. Ideální jako dárek pro milovníky vína.
Průměr: 4 cm
Výška: 24 cm
Materiál: nerezová ocel 18/10 Cromargan®
Barva: stříbrná, černá
![]() |
Výlevka s uzávěrem je vyrobena z nerezové oceli 18/10, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost. Kompatibilní se všemi běžnými hrdli láhví. Pohodlné nalévání a snadné uzavření vína. Vhodné do myčky na nádobí. |
![]() |
O žádné nevýhodě nevíme. |
Nerezová ocel je velmi žádaným materiálem pro kuchyňské vybavení jako jsou příbory, hrnce, pánve atd. Nerezová ocel, jak již název napovídá nereziví - je odolná proti korozi, má dlouhou životnost, nepohlcuje chuť ani pach, je hygienická a snadno se čistí. Nerezová ocel je také oblíbená pro krásný vzhled. Co znamená 18/10? Nerezová ocel 18/10 Cr-Ni je tzv. potravinářská ocel (vhodná na nádobí) a obsahuje 18 % chromu, 10% niklu a 72 % oceli. Cromargan® je ušlechtilá nerezová oceli 18/10 společnosti WMF. Z latiny Crom (=chrom), argan (=stříbro), což vyjadřuje krásný lesklý vzhled nerezové oceli.
Červené víno se vyrábí pouze z modrých hroznů - jedině tento druh vína v sobě totiž obsahuje červené barvivo. Výroba probíhá nakvašením nebo tepelným zpracováním modrých hroznů. Rmut (hmota, která vzniká rozemletím bobulí vinné révy) se nechá několik dní kvasit a slupky hroznů tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá na rozdíl od bílého vína delší dobu a při vyšší teplotě. Červené víno také obsahuje více tříslovin (rostlinné látky s trpkou, svíravou nebo hořkou chutí) a resveratrolu (přírodní látka ze slupek a z jadérek bobulí modrého vína) než bílé víno. 2 dl červeného vína obsahují zhruba 600 μg (mikrogramů) resveratrolu.
Bílé víno se vyrábí z bílých, růžových, červených nebo modrých hroznů vinné révy. Rmut se při výrobě vína okamžitě lisuje a výsledkem je čistý mošt, který potom kvasí. Bílá vína, která jsou vyrobena z červených nebo modrých hroznů se označují jako klaret.
Růžové víno se vyrábí z modrých hroznů vinné révy a při výrobě nedochází k nakvašení.
Suché víno obsahuje max. 4 g zbytkového cukru / 1 l vína.
Polosuché víno obsahuje 4,1 - 12 g zbytkového cukru / 1 l vína.
Polosladké víno obsahuje 12,1 - 45 g zbytkového cukru / 1 l vína.
Sladké víno obsahuje min. 45 g zbytkového cukru / 1 l vína.
Lehká bílá vína odrůdy Ryzlink, Rulandské šedé, Chablis servírujte při teplotě 6 - 9 °C
Těžká bílá vína odrůdy Chardonnay, Scheurebe servírujte při teplotě 10 - 12 °C
Růžová vína odrůdy Rulandské modré servírujte při…