PRODUCT1}

Muso Miso genmai sója 250g BIO

Prvotřídní produkt Muso Miso genmai sója 250g BIO od značky 179 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
179 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Genmai miso je pasta vyrobená ze sóji a rýže natural. Připravit z ní můžete například klasickou japonskou miso polévku, miso máslo či chutný dresink. Tipy na použití: k přípravě salátových dresinků a dipů - kombinujte s kyselou složkou (ocet, citronová šťáva), olejovou složkou (olivový, sezamový nebo jiný olej, sezamová pasta tahini) a sladkou složkou (med, javorový, ječný, agávový nebo jiný sirup), zkuste např. miso-tahini dresink (1-2 lžičky misa, 4 lžíce sezamové pasty tahini, 2 lžíce javorového sirupu, 1 lžíce jablečného octa, v případě potřeby nařeďte trochou vody) miso máslo - smíchejte 4 lžíce biomásla a 1-2 lžíce misa na hladkou směs, výborně se hodí na ještě horký vařený květák, brokolici, chřest nebo fazolové lusky glazování - dejte péct do trouby zeleninu lehce pokapanou olivovým olejem (cuketu, mrkev, petržel...), asi v polovině pečení ji vyndejte, potřete směsí misa, olivového oleje a medu nebo javorového sirupu a dopečte na dochucení všech možných pokrmů - polévek (včetně vývarových), pomazánek, luštěninových a zeleninových jídel, omáček (i těch smetanových) miso se výborně kombinuje s pohankou a také s houbami (přidejte trochu misa na konci dušení, zahustí šťávu z hub a vytvoří lahodnou omáčku) Miso pasty sice pocházejí z Japonska, ale fungují jako výborné univerzální ochucovadlo, které se uplatní v jakékoli kuchyni. Jde o tradiční výrobek, kdy se sójové boby smíchají se solí a fermentačním činidlem koji a ve velkých dřevěných sudech nechají kvasit.Ke zmíněným základním surovinám se většinou přidává ještě obilovina, nejčastěji rýže a ječmen. Existuje nespočet druhů misa od těch kvašených jen 5 dnů po ty, které kvasily několik let, od světle žlutého až po temně hnědé. Barva je u misa spolehlivým indikátorem, jaká chuť vás čeká. Čím je miso tmavší, tím je výraznější a aromatičtější. Jeho chuť se trochu podobá sójové omáčce, ale je plnější, bohatší. V mnoha případech se dá zaměňovat se sójovými omáčkami shoyu a tamari. Genmai miso je středně hnědé miso vyrobené ze sóji a rýže natural. Zemité a výrazné tak akorát, a proto je ideální jako „moje první miso". Fermentuje přibližně rok, je standardně slané (10,3% soli) a bezlepkové.Zboží zařazené v našem katalogu vás nezklame. Už se těšíte na svoji objednávku?

Popis produktu Muso Miso genmai sója 250g BIO

  • Výrobce: Muso
  • Cena: 179 Kč

Podobné produkty

Muso Miso genmai sója 250g BIO

Další produkty od výrobce

Muso

Muso Miso genmai sója 250g BIO kvalitní značky Muso - toto zboží zakoupíte v akci za 179 Kč. Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Utraťte minimálně Kč a DOPRAVU ZCELA ZDARMA máte v kapse. Garantujeme spokojenost z nákupu.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Zásilkovna od 69 Kč
  • WE DO od 59 Kč
  • Nad 1490 Kč doprava zdarma
Platba

  • Dobírka - 29 Kč navíc
  • Platba kartou
  • Bankovní převod
dinner