Logo
Mléčná čokoláda do fontány Callebaut 37

Mléčná čokoláda do fontány Callebaut 37,8% 750 g (3 x 250 g)

279 Kč

Z žebříčku nejprodávanějšího zboží pochází Mléčná čokoláda do fontány Callebaut 37,8% 750 g (3 x 250 g) od oblíbené společnosti Callebaut - toto zboží si můžete opatřit téměř zdarma za 279 Kč. Dělá nám radost, že naše akce dělají radost vám! Jen nyní je POŠTOVNÉ ZDARMA, když si vyberete zboží nad 1999 Kč. Jasná úspora a k tomu spokojenost z nákupu, není proč váhat.

Výrobce: 
SKU: 5410522514971
Do obchodu

Popis

Callebaut

6CZ_Soja 8CZ_Ořechy 7CZ_Mléko

POPIS

Pravá belgická čokoláda Callebaut na přípravu mléčné čokoládové fontány s obsahem 37,8 % kakaa vděčí za svou jemnou a hladkou chuť právě skutečnému obsahu kakaového másla a kakaového prášku. 

UPOZORNĚNÍ: Při vysokých letních teplotách negarantujeme, v jakém stavu vám čokoláda přijde. Čokoláda se totiž při vysokých teplotách rozpouští.

SPECIFIKACE

Složení: kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní extrakt z pravé vanilky
 

Min. obsah kakaa: 37,8%, minimálně 19,4% mléčného podílu

Alergeny: Obsahuje sóju, mléko (laktózu). Může obsahovat stopy ořechů.

Hmotnost: 750 g 

Upozornění: Čokoládu do fontány objednáváme ve 2,5 kg balení a sami ji balíme do menších balíčků. Čokoládu Callebaut tedy neobdržíte v originálním balení, ale v hezkém papírovém sáčku. Kvalita čokolády se tímto procesem nijak nemění. Děkujeme za pochopení.

*Fotografie je pouze ilustrační.

NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY

(Údaje pro 100 gramů)

Kalorie: 2449 kJ / 585 kcal

Tuky: 40 g z toho nasycené mastné kyseliny: 24 g

Sacharidy: 48 g z toho cukry: 47 g

Bílkoviny: 6,5 g

Sůl: 0,19 g

TIPY NA PŘÍPRAVU ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY

Čokoláda je ve formě čokoládových peciček, které obsahuji větší procento kakaového másla než běžná čokoláda. Z toho důvodu není nutné přidávat další suroviny pro získání ideální chuti i textury čokolády.

Pokud chcete docílit jemnější chuti fontánové čokolády, pak doporučujeme přidat malé množství 33% smetany.

Čokoládové pecičky sypte přímo do samotné fontány bez předchozích úprav. Pokud nemáte s fontánou předchozí zkušenost nebo dostatek času, pak je možné část čokolády rozpustit předem ve vodní lázni.

Čokoládové fondue s čerstvým ovocem

RECEPT NA ČOKOLÁDOVÉ FONDUE

Ingredience
500 - 600 g kvalitní čokolády do fontány (doporučujeme vysokoprocentní, ale kdo má rád může použít mléčnou či bílou čokoládu), 1 - 1,2 kg čerstvého ovoce (jahody, banány, hrozny atd.), 100 g para ořechů - volitelné

Postup
1. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a přelijte ji do misky na fondue.

2. Ovoce očistěte a pokrájejte, ořechy nasekejte. Všechno nasypte do misky a spolu s čokoládou přineste na stůl.

3. Každý z hostů si s pomocí napichovátek na fondue namáčí ovoce v čokoládě a obaluje v nasekaných ořechách. 
Zdroj receptu: www.apetitonline.cz

Sýrové fondueCO JE FONDUE?

Slovo fondue pochází z francouzštiny a znamená tavená. Toto slovo se vyslovuje [fondü]. Původně bylo sýrové fondue - sýr roztavený nad ohněm a vzniklo v Savojsku ve francouzské části Švýcarska, kde je nyní fondue národním pokrmem. Do rozpuštěného sýra se namáčí maso nebo kousky pečiva. Dnes existuje i čokoládové fondue - do rozpuštěné čokolády se namáčí kousky čerstvého ovoce jako jsou například jahody, hrozny, banány apod. 

Čokoláda se rozpustí ve vodní lázni, sýr v kastrůlku na sporáku. Doporučujeme používat na čokoládové fondue kvalitní čokoládu určenou k přípravě čokoládové fontány. Můžete použít hořkou s vysokým obsahem kakaa, jemnou mléčnou nebo lahodnou bílou čokoládu, záleží na vašich preferencích. Sýr rovněž používejte kvalitní s výraznější chutí jako například gruyère, ementál, raclette atd. Můžete použít i několik druhů sýrů,…

Parametry produktu

  • Název: Mléčná čokoláda do fontány Callebaut 37,8% 750 g (3 x 250 g)
  • Cena: 279
  • EAN: 5410522514971
  • Výrobce: Callebaut
  • Kategorie: Potraviny | Čokoláda a sladké | Čokoláda do fontány
Všechny produkty od výrobce

Podobné produkty

Další produkty od výrobce  

Zobrazit všechny produkty od výroce 
shopping-bag