Neodoláte: Koření Tandoori Masala mleté TRS 6 x 100 g pocházející od značky TRS - tento produkt máte za pár kliknutí v akci za 179 Kč. Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Máte rádi DOPRAVU, kterou za vás zaplatí e-shop? Stačí nakoupit nad 1999 Kč a je vaše. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznický přístup.
Indické koření Tandoori Masala je pikantní, kořeněná směs vhodná na kuřecí maso, pečené a grilované maso či zeleninu, ryby králičí, jehněčí maso, špízy, na zeleninu například mrkev, cuketa, lilek. Využívá se zejména v indické kuchyni v kombinaci se sýrem Paneer. Skvěle vynikne také v jogurtové marinádě, do které můžete marinovat maso, zeleninu či sýr. Má zemitou chuť a zářivě červenou barvu.
Složení: sůl, koriandr, hořčice, řepa extrakt, pískavice řecké seno, černý pepř, cibule, skořice, česnek, kmín, muškátový oříšek, zázvor, kardamon, hřebíček, paprika, chilli, celer, extrakt koření, přírodní barvivo (paprikový extrakt, kari extrakt, červený oxid železitý), citrónový olej, kyselina citrónová, protispékavá látka (Si)
Hmotnost: 6 x 100 g
Uchovávejte na suchém chladném místě. Po použití vždy uzavírejte.
Ingredience:
1 kg kuřecích prsou, šťáva z poloviny citronu, 1 jogurt bílý, 2 lžíce tandoori masala, sůl a pepř podle chuti
Postup:
1. Maso očistíme a usušíme papírovou utěrkou.
2. Smícháme si suroviny na marinádu: jogurt, šťávu z citronu, tandori pepř, sůl a pepř smíchejte a přelijte ní maso aby byl každý kousek obalený v marinádě. Nechte marinovat nejlépe přes noc ale postačí i 1 až 2 hodiny.
3. Grilovací pánev necháme pořádně rozpálit a opékejte na kapce olivového oleje cca 7 minut.
Podávejte s grilovanou zeleninou nebo rýží. Kuře pokapejte limetkovou šťávou a posypte koriandrem.
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky TRS nebo podobné produkty.