Vaše oblíbené zboží, KitchenAid 5KSM35WW oblíbené značky KitchenAid - toto zboží si můžete koupit po zlevnění za 890 Kč. Ceny jsou tento týden stlačené na minimum. Vyberte si zboží v celkové hodnotě nad 1999 Kč a poštovné máte ZDARMA. Takový nákup potěší vás i vaši peněženku.
Šlehací metla KSM35WW je příslušenstvím ke kuchyňským robotům Artisan MINI se sklopnou hlavou od výrobce KitchenAid. Je kompatibilní pouze s tímto typem a jedná se o stejnou metlu, která je ve standardní výbavě u daného přístroje. Metla má tělo z litého hliníku a dráty jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě a snadno se udržuje.
Metla má balónový tvar a je ideální pro přípravu krémů, polev, majonéz, hladkých omáček, na šlehání vajec, sněhu z bílků nebo šlehačky. Metlu není možné mýt v myčce na nádobí. Doporučujeme pouze ruční mytí.
Délka: 9,9 cm
Šířka: 9,9 cm
Výška: 12,7 cm
Materiál: nerezová ocel, litý hliník
Barva: stříbrná
![]() |
Tělo šlehací metly je vyrobeno z litého hliníku a dráty z nerezové oceli, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě. Balónový tvar metly. Ideální na šlehání šlehačky, vajec, bílků, hladkých omáček, majonéz, polev a krémů. |
![]() |
Nevhodná do myčky na nádobí. |
Vhodné do myčky: NE
3 - 3 1/4 hrnku (420 - 455 g) hladké mouky, 1/2 kostky čerstvého droždí (cca 25 g), 6 lžic (70 g) cukru, 2/3 hrnku (120 ml) teplého mléka, 2 vejce (lehce ušlehaná), 1/2 lžičky soli, 6 lžic (85 g) másla (pokojové teploty, nakrájené na kostičky), olej na smažení
Na polevu: 1 a 1/2 hrnku (190 g) moučkového cukru, 4 lžíce kakaového prášku, špetka soli, 3 - 4 lžíce mléka, 1 lžička vanilkového extraktu (pokud máte, použijte pravou vanilku), barevná nebo čokoládová sladká rýže na ozdobení
Postup: 1. Droždí, cukr a teplé mléko lehce promíchejte v misce a nechte vzejít kvásek (cca 10 minut).
2. Do mísy kuchyňského robotu nasypte mouku (začněte na 420 g), zbytek cukru (tedy 4 lžíce), přidejte sůl, vejce a vzešlý kvásek. Na robota nasaďte hnětací hák. Na nízký stupeň suroviny promíchejte.
3. Zvýšte na vysoký stupeň a nechte těsto hnětat cca 5 minut. Těsto by mělo být pružné, podle potřeby přidejtemouku, vždy jen po 1 lžíci a znovu hněťte.
4. Hotové těsto dejte do máslem vymazené mísy, přikryjte fólií a nechte na teplém místě kynout asi 1 - 1 a 1/2 hodiny.
5. Vykynuté těsto vyválejte na lehce pomoučněném vále do obdélníku vysokého asi 1,5 cm. Z těsta vykrajujte kolečka o…