Hradecké delikatesy Brusinkové čatní 190 g

Hradecké delikatesy Brusinkové čatní 190 g

Perfektní produkt Hradecké delikatesy Brusinkové čatní 190 g od producenta za přívětivou cenu 115 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 3 ks

115 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Hradecké delikatesy Brusinkové čatní 190 g Kouzlo této sladkokyselé omáčky je v její úžasnosti. V tomto čatní se prolíná výborná chuť s nádhernou barvou. Toto čatní je vhodné pro doplnění zvěřiny nebo hovězího, ale je také výborné k paštikám nebo sýrům. Použít ho lze i k palačinkám a lívancům. Ručně vyráběné brusinkové čatní Čechách, je zcela přírodní bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO. Složení: brusinky min. 63 %, třtinový cukr max. 29 %, cibule bílá, vinný ocet červený, citronová 100% šťáva, zázvor, chilli papričky habanero, mořská sůl, směs koření. Skladování​: Skladujte při teplotě do 25 ºC mimo přímé slunce, po otevření skladujte při teplotě do 8 ºC a spotřebujte do 30 dní. Je výborné hlavně k masům - ke zvěřině a hovězímu. Hodí se ale i k sýrům a paštikám.

Parametry produktu Hradecké delikatesy Brusinkové čatní 190 g

  • Název: Hradecké delikatesy Brusinkové čatní 190 g
  • Cena: 109
  • EAN: 8594175472004
  • Výrobce: Hradecké delikatesy
  • Kategorie: Zdravé potraviny | Lahůdky a delikatesy | Marmelády, džemy a zavařeniny

Podobné produkty

Hradecké delikatesy Brusinkové čatní 190 g

Další produkty od výrobce

Hradecké delikatesy

Hradecké delikatesy Brusinkové čatní 190 g od oblíbené společnosti Hradecké delikatesy - tento artikl nepropásněte s výjimečnou slevou za 109 Kč. Neustále aktualizujeme ceny zboží a skladové dostupnosti. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby