Logo
Hluboký talíř Emile Henry granátová 22 cm

Hluboký talíř Emile Henry granátová 22 cm

385 Kč

Nejprodávanější Hluboký talíř Emile Henry granátová 22 cm od předního výrobce Emile Henry - tento produkt máte po jednoduché objednávce s úžasnou cenovkou 385 Kč. Ceny jsou tento týden stlačené na minimum. Oblíbený bonus, BEZPLATNÉ poštovné a balné, je poskytován pro objednávky nad 1999 Kč. Ať vám ušetřené korunky udělají hodně radosti.

Kategorie: ,
Výrobce: 
SKU: 3289313488713
Do obchodu

Popis

Emile Henry

Mělký talíř Emile Henry

CZ_mikro CZ_dotrouby270 CZ_domycky CZ_Lednice CZ_mrazák

POPIS

Keramický talíř od výrobce Emile Henry je vyroben ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala.

Hluboký talíř je vyroben ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Talíř je vhodný do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Ideální je talíř na polévku.

Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání.

SPECIFIKACE

Průměr: 22 cm

Výška: 4 cm

Objem: 430 ml

Materiál: keramika

Barva: granátová

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Talíř je vyroben ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům.

Ručně vyrobeno.

Krásný francouzský design.

Ideální na servírování polévek.

Vhodný do lednice, mrazáku, mikrovlnky, trouby i do myčky na nádobí.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do lednice: Ano

Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C

Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano

Vhodné do trouby: Ano do 270 °C

RECEPT NA POCTIVÝ DOMÁCÍ VÝVAR

kuřecí hřbet a kosti v poměru 1:1 vůči zelenině, cibule se spodní vrstvou slupky, mrkev, petržel, celer, petržel listová, česnek, rajče, pórek/kedluben, bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl

Postup:

kureci vyvar 1   kureci vyvar   kureci vyvar 3   kureci vyvar 0

1. Kuřecí kosti vložte do pekáče a mírně polijte slunečnicovým, nebo řepkovým olejem (kosti tak lépe vodí teplotu a opékají se rovnoměrněji). V troubě rozpálené na 230°C opečte kosti do zlatohněda (cca 20 minut).

 

2. V hrnci rozpalte cca 2 lžíce rostlinného oleje, ve kterém zprudka opečte nejprve kořenovou zeleninu, pak přidejte cibuli, koření, česnek, a nakonec ostatní zeleninu s petrželkou (při prudkém opečení zeleniny dochází ke zvýraznění její chuti).

 
Všechny produkty od výrobce
shopping-bag