GRIZLY Fazole Adzuki BIO 500 g

GRIZLY Fazole Adzuki BIO 500 g

Výjimečné zboží GRIZLY Fazole Adzuki BIO 500 g od top značky za příznivou cenu 79 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 5 ks

79 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

GRIZLY Fazole Adzuki BIO 500 g Administrativní zařazení: Luštěnina Složení: Fazole Adzuki* 100%  *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu: Čína Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Adzuki (někdy psáno i azuki) jsou malé podlouhlé fazolky, rostliny s názvem vigna hranatá (Vigna angularis). Mají svůj původ ve Střední a Východní Asii. U nás se nejčastěji setkáváme s těmito dalšími druhy fazolí: bílé drobné a velké jumbo, černé, černé oko, červené kidney, adzuki, pinto, mungo (vigna zlatá) a další. Fazole jsou bohaté na kvalitní rostlinné bílkoviny a hlavně obsahují velké množství vápníku a draslíku a dále kyselinu listovo, fosfor, hořčík, jód a železo, niacin i provitamín A. Jsou dobré na srdce, krevní oběh a vysoký krevní tlak. Díky obsahu vlákniny pomáhají regulovat funkci střev. Fazole Adzuki jsou lépe stravitelné než ostatní luštěniny a mají velmi pozitivní vliv na aktivitu ledvin. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Použití:  Před kuchyňskou úpravou je nutné fazole předem namočit do vody na 8 hodin (ideálně přes noc). Poté vodu vylijeme, fazole propláchneme a vaříme v nové vodě asi 45 - 50 minut do změknutí. Pro snížení nadýmavosti doporučujeme ještě přidat bylinky jako například: saturejku, kmín, fenykl, kurkumu, koriandr nebo majoránku. Po uvaření dostanou jemnou ořechovou chuť. Jsou vhodné na přípravu polévek, pomazánek, kaší, nákypů a salátů. Fazole adzuki jsou v Japonsku často vařeny se sladkou rýží. Výsledkem je červený pokrm zvaný „Adzuki-mochi“. Více informací o luštěninách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu. Adzuki jsou malé podlouhlé fazolky tmavě červené až hnědé barvy, které mají na jedné straně typickou bílou čárku. Po uvaření dostanou jemnou nasládlou ořechovou chuť. Jsou velice populární v asijské, a hlavně japonské kuchyni. Vychutnejte si je v biokvalitě.

Parametry produktu GRIZLY Fazole Adzuki BIO 500 g

  • Název: GRIZLY Fazole Adzuki BIO 500 g
  • Cena: 59
  • EAN: 8595678400839
  • Výrobce: GRIZLY
  • Kategorie: Zdravé potraviny | Luštěniny | Fazole

Podobné produkty

GRIZLY Fazole Adzuki BIO 500 g

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

GRIZLY

GRIZLY Fazole Adzuki BIO 500 g pocházející od značky GRIZLY - toto zboží si můžete nechat dodat za téměř velkoobchodní cenu 59 Kč. Nabídku v našem katalogu pro vás připravuje tým odborníků. Vy neplatíte nic navíc!

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby