Logo
Forma na koláč Emile Henry slonová kost 28 cm

Forma na koláč Emile Henry slonová kost 28 cm

855 Kč

V akci je pouze tady Forma na koláč Emile Henry slonová kost 28 cm co odebíráme od výrobce Emile Henry - tento artikl je v tuhle chvíli při likvidaci skladu za nepřekonatelných 855 Kč. Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. A nejlepší na tom všem je, že při objednávce nad 1999 Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Už se těšíte na svoji objednávku?

Výrobce: 
SKU: 3289310260282
Do obchodu

Popis

Emile Henry

CZ_mikro CZ_dotrouby270 CZ_domycky CZ_Lednice CZ_mrazák

POPIS

Keramická forma na koláč od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Forma na koláč je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s vlnitým okrajem v barvě slonové kosti. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Koláčová forma je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí.

Forma na koláč Emile Henry

Hluboká forma na koláč Emile Henry je skvělým pomocníkem při pečení francouzského koláče Quiche, křehkých koláčů, ovocných, zeleninových i masových koláčů. Díky krásném designu se forma hodí i na servírování a bude krásnou ozdobou vašeho prostřeného stolu. Průměr formy je 28 cm, výška je 5,5 cm a objem 2,5 l. Forma nemá odnímatelné dno. Výhodou keramické formy je rovnoměrné vedení tepla a keramická forma udrží koláč dlouho teplý.

Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání.

SPECIFIKACE

Průměr: 28 cm

Výška: 5,5 cm

Objem: 2,5 l

Materiál: keramika

Barva: slonová kost

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Forma na koláč je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům.

Ručně vyrobeno.

Krásný francouzský design.

Ideální na pečení sladkých i slaných koláčů (quiche).

Vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnky, trouby i do myčky na nádobí.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do lednice: Ano

Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C

Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano

Vhodné do trouby: Ano do 270 °C

CO JE QUICHE?

Quiche je francouzský slaný koláč, jehož základem je křehké těsto a smetanová náplň. Slovo Quiche původně vzniklo zkomolením německého slova Kuchen, což znamená v překladu koláč. Nyní je quiche nedílnou součástí francouzské kuchyně. Náplň slaného koláče tvoří vejce, tučná smetana a další přísady jako je například slanina, cibule, sýr atd. Existuje spousta receptů na francouzský quiche. 

Křehké těsto je tvořeno pouze dvěma ingrediencemi a to moukou a máslem v poměru zhruba 2:1. V některých receptech najdete také vejce. Těsto je nejlepší nechat aspoň hodinu vychladit v lednici, ale můžete ho tam nechat i přes noc. Díky tomu se suroviny krásně spojí a při válení nebude těsto tak mazlavé. Vyválet byste měli těsto na tloušťku zhruba 3 - 4 mm. Doporučujeme válet těsto mezi dvěma listy pečícího papíru. Quiche se peče v tradičních formách na quiche, které mají kulatý tvar a vyšší okraj, který je tzv. vlnkovaný. Koláč často obsahuje dost tuku, a tak nemusíte formu vymazávat.

Těsto po vyválení přenesete do formy a vyložíte včetně vyššího vroubkovaného okraje. Těsto se peče nejprve bez náplně, zatížené fazolemi, které doporučujeme propíchat vidličkou, aby se nenafukovalo. Až poté se naplní náplní a peče se dozlatova. Výsledkem je křupavé těsto dokola a vláčná náplň, kterou si můžete upravit podle vlastní chuti či fantazie. Quiche je dobrý teplý i…

Parametry produktu

  • Název: Forma na koláč Emile Henry slonová kost 28 cm
  • Cena: 855
  • EAN: 3289310260282
  • Výrobce: Emile Henry
  • Kategorie: Pečení | Formy na pečení | Formy na koláč
Všechny produkty od výrobce

Podobné produkty

Další produkty od výrobce  

Zobrazit všechny produkty od výroce 
shopping-bag