V akci je Emile Henry ramequin set 2 ks, granátová, 10 cm populárního výrobce Emile Henry - tento hit pořídíte při právě probíhající akci za 405 Kč. Počet kusů na zákazníka může být omezen. Naplníte-li košík zbožím nad 1999 Kč, okamžitě máte ZADARMO dopravu až k vám. Už se těšíte na svoji objednávku?
Set zapékacích misek Ramekin (ve francouzštině Ramequin) od výrobce Emile Henry obsahuje dvě misky o objemu 250 ml, výšce 6 cm a průměru 10,5 cm. Misky na Creme Brulée jsou vyrobeny ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolají teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete je dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskaly. Zapékací misky jsou ideální na Crème brûlée, ale můžete je použít i na další dezerty jako je např. Soufflé, čokoládový fondán, čokoládová pěna, crumble, panna cotta atd. a jsou vhodné i na přípravu slaných dobrot.
Emile Herny je rodinná firma. Misky na Creme Brulée jsou vyrobeny ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s netradičním tvarem. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Misky jsou vhodné do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Výhodou keramických zapékacích misek je rovnoměrné vedení tepla a misky udrží pokrm dlouho teplý.
Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání.
Balení obsahuje:
2 x Zapékací miska Ramekin Emile Henry granátová 10,5 cm
Průměr: 10,5 cm
Výška: 6 cm
Objem: 0,25 l
Materiál: keramika
Barva: granátová
Záruka: 10 let na výrobní vady
![]() |
Zapékací misky jsou vyrobeny ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům. Ručně vyrobeno. Netradiční tvar, krásný francouzský design. Misky Ramekin jsou vhodné do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku. Ideální na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový fondán, slané pokrmy atd. |
Vhodné do myčky: Ano
Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano
Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C
Vhodné do chladničky: Ano
Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C
Crème brûlée je francouzský dezert, který se skládá pouze ze 4 ingrediencí. Na jeho přípravu vám bude stačit pouze kvalitní smetana ke šlehání, žloutky, vanilkový lusk, krupicový cukr a hnědý třtinový na flambování. Bude se vám hodit žáruzdorná zapékací miska zvaná Ramekin a flambovací pistole, která vám pomůže vytvoži na povrchu jemného dezertu křupavou krustičku z cukru.
250 ml 12% smetany, 250 ml smetany ke šlehání, 1 vanilkový lusk, rozpůlený a vyškrábaný, 4 žloutky, 70 g co nejjemnějšího cukru krupice + 8 lžiček na posypání (na posypání můžete použít cukr třtinový)
Postup:
1. Předehřejte troubu na 160 °C, horkovzdušnou na 140 °C.
2. Oba druhy smetany,…