Exkluzivní Emile Henry mísa salátová - 22 cm, granátová od populární značky Emile Henry - tento artikl objednávejte s VIP slevou pro každého za 385 Kč. Poskytujeme vám příjemný nákup z vašeho počítače, tabletu či smartphonu. A nejlepší na tom všem je, že při objednávce nad 1999 Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Přejeme vám spokojenost z výhodného nákupu.
Keramická mísa na salát od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Salátová mísa je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design v granátové barvě. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí.
Salátová mísa Emile Henry bude ozdobou vašeho prostřeného stolu. Můžete ji použít na zeleninový nebo ovocný salát, na dezert, polévku a díky odolnému materiálu i pro zapékání v troubě. Průměr mísy je 22 cm a její objem je 1,4 l.
Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání.
Průměr: 22 cm
Objem: 1,4 l
Výška: 7 cm
Materiál: keramika
Barva: granátová
![]() |
Miska na salát je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům. Ručně vyrobeno. Krásný francouzský design. Ideální na servírování salátu, polévek, pudingů, na uskladnění ovoce atd. Vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnky, trouby i do myčky na nádobí. |
Vhodné do myčky: Ano
Vhodné do lednice: Ano
Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C
Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano
Vhodné do trouby: Ano do 270 °C
4 větší masitější rajčata, 2 koule mozzarelly, lístky čerstvé bazalky, mořská sůl, čerstvě mletý černý pepř, olivový olej a podávejte, balzamikový ocet
Postup:
Čtyři větší masitější rajčata a dvě koule mozzarelly nakrájejte na stejně silná kolečka. Střídavě je narovnejte na talíř, posypte lístky bazalky, posolte mořskou solí a čerstvě mletým černým pepřem, postříkejte olivovým olejem a podávejte. Případně můžete dochutit balzamikovým octem.
2 pevná jablka, omytá, 1 lžíce citronové šťávy, 1 stonek řapíkatého celeru, pokrájený, 4 lžíce majonézy, 2 hrsti vlašských ořechů, ledový salát k podávání
Postup:
Jablka nakrájejte nebo nastrouhejte a zalijte citronovou šťávou. Přidejte ostatní ingredience a důkladně promíchejte. Rozdělte na talíř na listy salátu a podávejte.
4 velká rajčata, 1 okurka, oloupaná, 1/2 červené cibule, na menší kousky, sýr feta (cca 85 g), 16 oliv kalamata, 1 lžička sušeného oregana, 4 lžíce řeckého olivového oleje, chléb pita k podávání
Postup:
Nakrájejte…