Logo
Chilli omáčka Barbecue se sušenými rajčaty My Chilli 270 g

Chilli omáčka Barbecue se sušenými rajčaty My Chilli 270 g

189 Kč

Dnes je tady pro vás Chilli omáčka Barbecue se sušenými rajčaty My Chilli 270 g od producenta My Chilli - toto zboží si můžete opatřit téměř zdarma za 189 Kč. U nás nakoupíte vždy kvalitní zboží za bombastické ceny. Pokud nechcete platit dopravu, stačí vytvořit objednávku v minimální hodnotě 1999 Kč. Nakoupit a ještě ušetřit, co si přát víc.

Výrobce: 
SKU: 8594180500365
Do obchodu

Popis

My Chilli

6CZ_Soja

POPIS

Barbecue omáčka se sušenými rajčaty od výrobce My Chilli je vyrobená z farmářských moravských surovin. Tato chilli omáčka získala 1. místo na soutěži World Hot Sauce Adwards v roce 2017 v USA v kategorii Medium Hot Barbecue Sauces. 

Tato omáčka v sobě spojuje sladkost rajčatového protlaku, sušených rajčat a datlového syrupu, slanost sójové omáčky s mírnou pálivostí, kterou omáčce propůjčují sušené chilli papričky odrůdy Naga Bhut Jolokia, což je jedna z nejpálivějších chilli papriček světa. Navíc je zde jemný kouřový nádech díky uzené paprice a stopy skořice.

SPECIFIKACE

Složení: rajčatový protlak, cukr, ocet (rýžový, balsamico), datlový sirup, sušená rajčata 6,2%, balsamicová redukce (obsahuje antioxidant disiřičitan draselný), sójová omáčka, sůl, uzená paprika, pepř, třtinová melasa, sušený česnek, chilli sušené chilli papričky Naga Bhut Jolokia, skořice

Alergeny: Obsahuje sóju.

Stupeň pálivosti: star2 star2 star star star

Hmotnost: 270 g

Země původu: Česká republika

PRAKTICKÉ RADY

Spotřebujte před datem uvedeným na obale. Spotřebujte před datem uvedeným na obale. Skladujte v temnu při teplotě 4 až 25 °C. Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C a spotřebujte do 4 týdnů.

Buffalo Wings

RECEPT NA BUFFALO WINGS

Ingredience
1 kg kuřecích křídel, 200 g hladké mouky, 1 lžíce mleté sladké papriky, 1 lžička sušeného česneku, 1 lžička soli, 1 lžička mletého pepře, 100 g másla, 3 lžíce chilli omáčky Barbecue se sušenými rajčaty My Chilli, mrkev a řapíkatý celer k podávání

Na dip
1 vanička krémového sýra, 1 kelímek smetany ke šlehání (31 - 33 %), 1 kelímek zakysané smetany, 1/4 lžičky sušeného česneku, sůl a pepř dle chuti

Postup
1. Kuřecí křídla očistěte a osušte papírovou utěrkou. Hladkou mouku smíchejte s mletou sladkou paprikou, sušeným česnekem, solí a pepřem. Křídla ve směsi obalte a vyskládejte je na plech vyložený pečícím papírem. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 50 minut do zlatova.

2. V míse smíchejte rozpuštěné máslo s chilli omáčkou a ve směsi obalte upečená kuřecí křídla.

3. Mrkev a řapíkatý celer nakrájejte na tenké proužky.

4. S míchejte krémový sýr, smetanu ke šlehání, zakysanou smetanu, sušený česnek a ochuťte solí a pepřem. 

Kuřecí křídla podávejte s proužky zeleniny a smetanovým dipem. 

Zdroj receptu: www.my-chilli.eu/products/honey-mustard-sauce

chilli paprička moruga

NAGA BHUT JOLOKIA

Chilli paprička odrůdy Naga Bhut Jolokia dosahuje extrémní pálivosti 1 041 427 SHU (Scovilleho jednotek pálivosti). Tato chilli paprička byla od roku 2007 byla uvedena v Guinnessově knize rekordů jako nejpálivější chilli paprička světa. Než ji předběhla paprička Trinidad Scorpion Moruga, Carolina Reaper s 2 200 000 SHU a Dragon´s Breath s neuvěřitelnými 2 480 000 SHU. Naga Bhut Jolokia vznikla křížením chilli papriček druhu Chinense a Frutescens. Pochází z Indie, ale pěstuje se i na Srí Lance (zde je známá pod názvem Nai Mirris - Cobra chilli).

Zajímavostí je, že si ji domorodci ze severovýchodní Indie rozmazávají na ploty nebo ji používají jako dýmovnici na ochranu proti divokým slonům. Využívá se v pepřových sprejích a v kouřovýh granátech. Naga Bhut Jolokia navíc ochrání tělo ve vedrech, protože…

Parametry produktu

  • Název: Chilli omáčka Barbecue se sušenými rajčaty My Chilli 270 g
  • Cena: 189
  • EAN: 8594180500365
  • Výrobce: My Chilli
  • Kategorie: Potraviny | Chilli | Chilli omáčky
Všechny produkty od výrobce

Podobné produkty

Další produkty od výrobce  

Zobrazit všechny produkty od výroce 
shopping-bag