Logo
Chilli mash Scotch Bonnet se semínky 200 ml

Chilli mash Scotch Bonnet se semínky 200 ml

99 Kč

Jedinečná nabídka, Chilli mash Scotch Bonnet se semínky 200 ml od výrobce Chilli Doctor - tento produkt máte na dosah ruky extra levně za 99 Kč. Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Naplníte-li košík zbožím nad 1999 Kč, okamžitě máte ZADARMO dopravu až k vám. Pokud budete spokojeni, doporučte nás prosím svým známým.

Výrobce: 
SKU: 8595660100129
Do obchodu

Popis

Chilli Doctor

POPIS

Chilli mash z chilli papriček Scotch Bonnet, která je velmi podobná příbuzné papričce Habanero. Lahvička obsahuje 200 ml chilli mashe se sytě oranžovou barvou, který obsahuje semínka chilli papriček a sůl. Mash vzniká rozdrcením čerstvých chilli papriček odrůdy Scotch Bonnet společně se solí. Tato směs se pak nechá několik měsíců kvasit. Vznikne chilli mash s pálivostí 35 000 SHU, který se výborně hodí pro doostřování pokrmů, k přípravě omáček, sals nebo dipů. Chilli paprička Scotch Bonnet s pálivostí 100 000 – 350 000 SHU má typické aroma příbuzné papričky Habanero, kterým vás hned upoutá. Má však sladší chuť a podsaditější tvar. Tekuté chilli mash je v České republice žhavou novinkou. Vyzkoušejte tento unikátní produkt z chilli nebo darujte opravdu originální dárek, který potěší všechny milovníky pálivých specialit.

SPECIFIKACE

Složení: chilli papričky Scotch Bonnet, sůl ( 14-18 %) 

Stupeň pálivosti: star2 star star star star (35 000 SHU)

Objem: 200 ml

Země původu: Costa Rica

Vhodné k: ochucení pokrmů, do omáček, sals, dipů

praktické rady

Co je to MASH?  

Mash vznikne rozdrcením čerstvých chilli papriček společně se solí. Tato směs se nechá 2 až 6 měsíců fermentovat (kvasit). Výtažek z kůže, semínek a dužiny chilli papriček poskytne mashi intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace. Kromě chilli papriček, soli a octa neobsahuje mash žádné jiné látky ani konzervanty. Mash se používá k přípravě omáček, dipů, sals a k ochucení pokrmů. 

Všechny produkty od výrobce
shopping-bag
Druh papričky Stupeň pálivosti [SHU]
Jalapeño 5 000
Chipotle 7 500
Serrano 20 000
Cayenne 45 000
Tabasco 50 000
Habañero 350 000
Caribbean Red 445 000